top of page

PIET NIBBELINK 

 maastakäsittelyn kurssi Päivintalli

  21.- 23.7.2018

       järjestäjä: I.H.AHAA ry

I.H.Ahaa ry järjestää Piet Nibbelinkin kolmen päivän avoimen kurssin lauantaista maanantaihin Päivintallilla Tuusulassa,  Kurssille voi osallistua hevosen kanssa tai kuunteluoppilaana.

ilmottautumiset ihahaa.ry(at)gmail.com

PIET NIBBELINK http://www.depaardenmaat.com/ on hollantilainen hevostaito-opettaja, jonka suosittuja kursseja on pidetty Suomessa vuodesta 2000 alkaen. Kolmepäiväinen maastakäsittelyn kurssi sisältää keskustelua, vuorovaikutteisia harjoituksia niin ihmisten kuin hevostenkin kanssa sekä työskentelyä maastakäsin, pääasiassa vapaiden hevosten kanssa. Kuunteluoppilaatkin pääsevät osallistumaan harjoituksiin. Myös ns. ongelmahevoset ovat kurssille tervetulleita. Pietin avulla päästään pureutumaan ongelmien perimmäisiin syihin ja keinoihin voida vaikuttaa niihin. Tällöin sekä ihminen että hevonen ymmärtävät toisiaan ja yhteistyöstä tulee mukavaa

Pietin opetus lähtee perusasioista, jolloin opitaan käyttämään tunnetta, energiaa sekä hevosen omaa kieltä eli kehonkieltä. Kurssilla opitaan läsnäolon taitoa sekä tulkitsemaan hevosen eleitä ja tunnetiloja. Tämän asian oppiminen auttaa sekä ihmistä että hevosta rentoutumaan, jolloin yhteisestä tekemisestä tulee luottavaista ja miellyttävää. Kurssilla voi löytää uusia ulottuvuuksia hevosesta sekä keskinäisestä suhteesta itsensä ja hevosen välillä. Ymmärrys kahden tietoisen olennon välillä kasvaa ja luottamus lisääntyy.

HINNAT

Kuunteluoppilaat: yksittäiset päivät 25 € / pv, kaikki päivät 60 €. Maksu suoritetaan etukäteen 6.7. mennessä, tilinumeron ja muuta tietoa saa ilmoittautumisen jälkeen. Irtopäivät voi maksaa myös paikanpäällä.


Hevosen kanssa: 350 € koko kurssi. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla varausmaksu 150 € eräpäivään 4.5. mennessä, tilinumeron ja muuta tietoa saa ilmoittautumisen jälkeen. Kurssille voidaan ottaa korkeintaan 6 hevosikkoa. Lainahevosta voi kysyä tallinpitäjä Päiviltä, hevosen vuokra 20 € / pv.  


Hevosen majoitus kurssin ajaksi: 20 € / vrk maksetaan suoraan tallinpitäjä Päivi Peusalle  Hevosen majoitus- ja vuokratiedustelut Päiviltä, puh. 050 511 2275.


I.H.Ahaa ry:n jäsenille kuunteluoppilasmaksu on 20 € / pv tai koko kurssi 50 € ja hevospaikka 320 €.

Ilmoittautumiset ja kyselyt I.H.Ahaa ry:lle s-postilla: ihahaa.ry(at)gmail.com
Yhteyshenkilö: Noora Muurinen, puh. 040 701 3932

Kurssikielenä on englanti, tarvittaessa on mahdollista saada tulkkausapua. Kurssilla on pieni buffet, josta saa mm. kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa. Lounaspaikkoja lähellä ovat esim. Härmän Rati sekä Vanha Unkka.

Paranna itsetietoisuuttasi ja opi hienovaraista kehonkieltä voidaksesi todella ymmärtää hevoskumppaniasi ja sen tarpeita sekä kommunikoidaksesi tietoisesti, hevosen huomioon ottaen. Kurssilla syvennät hevosmiestaitojasi ja edistät pysyvästi yhteyttäsi sekä suhdettasi hevosystävääsi.

Pietin filosofiaa hevosten kanssa voi soveltaa kaikkeen muuhunkin toimintaan elämässä.

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA!

bottom of page