top of page

LÖYDÄ TYYNI LAMPESI

viisi kesäiltaa rentoutumiseen kesä 2020

Rentous on hyvästä. Rento hevonen kuuntelee ja on turvallinen. Rennon hevosen kanssa on mukavaa. Rentous on yhteistä - vai onko? Kumpi jännittyy ensin, hevonen vai ihminen? Rentoutumista voi harjoitella, sitä pitää harjoitella. Aivan kuten voit auttaa hevosta rentoutumaan, tällä kurssilla saat taitoja oman rentoutumisen syventämiseen. 

Workshopit joka toinen torstai 11.6, 25.6, 9.7, 23.7 ja 6.8. 2020 klo 18 -20

IMG_3062 (2).JPG

Rentous on hyvästä. Rento hevonen kuuntelee ja on turvallinen. Rennon hevosen kanssa on mukavaa. Rentous on yhteistä - vai onko? Kumpi jännittyy ensin, hevonen vai ihminen? Rentoutumista voi harjoitella, sitä pitää harjoitella. Aivan kuten voit auttaa hevosta rentoutumaan, tällä kurssilla saat työkaluja oman rentoutumisen syventämiseen. 

Hevonen on tässä ja nyt, ja ihan samoin ihmisen keho ja mieli ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa. Stressaantunut ja jännittynyt mieli aiheuttaa kireyttä ja jännitteitä lihaksiimme. Kurssilla tehdään kehoa avaavia ja mieltä rauhoittavia harjoituksia. Saat kinesteettistä kokemusta, miltä rentous tuntuu omassa kehossasi. Lisäksi saat hyviä harjoituksia kotitehtäviksi.

Syvä rentoutuminen on prosessi, eikä se tapahdu hetkessä. Olen varannut meille viisi kesäiltaa, joka toinen torstai alkaen 11.6. Jokaisella kerralla on oma teema, jota käsitellään liikkuvien qigong-harjoitusten, mielikuvaharjoitusten, keskustelun ja välillä myös hevosten avulla. 


Avaan myös kurssille oman facebook-ryhmän, kuvien, kysymysten, fiilisten ja videoiden jakamista varten.

1. 11.6. Mitä rentous merkitsee, miltä se tuntuu?

2. 25.6. Rento hevonen ja rento ihminen 

3. 9.7.   Aktiivinen rentous

4. 23.7. Sisäinen hymy

5. 6.8.   Energian yhdistäminen hevosen kanssa

Kesän torstai-iltat ovat 11.6, 25.6, 9.7, 23.7 ja 6.8. 2020 klo 18-20

ja osoite Päivintalli, Emohanhentie 28, 04370 Rusutjärvi. Illat ohjaa Päivi Peusa.


Ryhmään otan vain 5 osallistujaa, ja ollaan ulkosalla, näin voimme harjoitella turvallisesti suositeltuja koronaetäisyyksiä noudattaen ja hygieniasta huolehtien. Talo tarjoaa kahvit/teet.

                               Kurssin hinta on 50e/kerta 

                               Ilmoittauminen on AVOINNA NYT  paivi.peusa@gmail.com

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Test_logo_–_kopio_edited.jpg
bottom of page