top of page
Etsi

Dr.Susan Fay uudestaan Suomeen

Kiinnostus Susan Fayn työtä kohtaan jatkuu!

Viime kesän DEMON ja klinikan jälkeen hauska harjoitteluryhmämme on edelleen kerännyt

kokemuksia ja syventänyt tietoaan.Ja niimpä I.H.AHAA ry päätti kutsua Susanin uudestaan Suomeen.

Järjestämme avoimen DEMON 3.8.2024 Päivintallilla Tuusulassa (tervetuloa siis meille!)


Viime kesän jälkeen kyselin osallistujilta kokemuksia:


”Kurssin aikana ilmapiiri oli aivan ihana! Innostunut, kokenut opettaja ja kiinnostuneet oppilaat olivat yksi tekijä. Toinen tekijä on opeteltava aihe, oman mielen hallita.

Hengitystekniikka on yksinkertaisuudessaan hirveän vaikea toteuttaa. Sujuva, soljuva, rento, tietoinen hengitys on yhä harjoittelun asteella. Oman mielen käyttö rakentavasti on kovaa työtä, ja vaatii harjoittelua. Pienet onnistumiset palkitsevat ruhtinaallisesti.  Hevosilla on käytökseensä syy!”

 

”Jos poimin Susanilta vain yhden asian, niin tärkein olisi h - i - d - a - s hengitys. I

hanteellinen hengitys olisi noin 5-6 sisään ja uloshengitystä minuutissa. 

Ihmisen tehtävä on selvittää, minkälaista tunnetilaa hevonen tarvitsee ja auttaa luomaan sellainen energia. Tarviiko hevonen turvallisuutta, itsevarmuutta, leikkisyyttä tai iloa? Hallitsemalla omaa mielen maisemaasi voit auttaa myös hevosta löytämään sen tarvitseman tunnetilan. 

Sain työkaluja myös siihen, miten autan hevosta oppimaan, miten se voi itse prosessoida hankalat tilanteet sen sijan, että ratkaisisin ne hevosen puolesta. "
”Vaikka kirja on luettu ja luentoja kuunneltu, tarvitsin ehdottomasti tämän live-kokemuksen. Mulle oli tärkeä ymmärtää, että hevoselle ei todellakaan tuputeta mitään. Ihmisen energia ja mielikuva ovat esimerkki, joka tuntuu hevosesta hyvältä – tai sitten ei.

Hengittely ei korvaa tavallista toimivaa hevosen kanssa tehtävää rutiinia. Se antaa ekstra mahdollisuuden vuorovaikutuksen hienosäätöön, ja hevoselle vapauden kertoa tuntemuksistaan. Hengitys on harjoittelukysymys, oli aivan fantastista nähdä tuloksia.

Siirtymä aktiivisuudesta rauhallisuuteen (ja takaisin) sujuu toisilta ihan huomaamatta, luontevasti.

Mutta toiset tarvitsevat harjoittelua, ja tämäkin voi oppia. Ja auttaa myös hevosta oppimaan.”

 

”Kun Susan Fay oli kolmen päivän jälkeen elokuisena tiistai-iltana lämpimästi hyvästelty, oli olo väsynyt, mutta tyytyväinen. Sen jälkeen olikin sitten muurahaisia päässäni ainakin viikon verran, ja niitä oli paljon. Miten näitä juttuja soveltaisin omaan arkeeni oman hevoseni kanssa? 

Kurssi oli ehdottomasti mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Susanilla oli paitsi hieno tapa suhtautua asioihin, myös hyvin selkeät ohjeet. Opimme hevosen ilmeitä ja eleitä ihan konkreettisesti, ja näimme hengityksen ja ajatuksen voiman myös jokaisen hevosen reaktioissa."


Lämpimästi tervetuloa DEMOON! Hinta I.H.AHAA ryn jäsenille 55,00 ja muille 70,00

Ilmoittautumiset 31.5.2024 mennessä ihahaa.ry@gmail.com


terkuin

Päivi

lähetetty 15.5.2024
Comments


bottom of page