top of page

 IRTOJUOKSUTTAMISEN ABC LIVE - kurssi

Ihanaa yhdessäoloa ja vaihtelua hevosen kanssa tekemiseen

toukokuussa 3.5 -  10.5 -  17.5  2018

180e (sis alv) /3 kertaa

Kurssi on kiinteä kokonaisuus ja kolme osaa tukevat toinen toistaan
 

MITÄ? IRTOJUOKSUTTAMISEN ABC- kurssi on kiinteä kokonaisuus ja kolme osaa tukevat toinen toistaan. Saat yksityiskohtaista tietoa hevosystävällisestä tavasta irtojuoksuttaa ja sen hyödyistä. Oikea paikka, linjan löytäminen ja energian tuottaminen käydään perusteellisesti läpi. MITEN? Kurssiin kuuluu myös hieman teoriaa, "kuivaharjoituksia" ihmisten kesken sekä paljon hevosen kanssa tehtävää käytännön harjoittelua. LIVE - ryhmä pidetään pienenä, jotta kaikki saavat täysin henkilökohtaista ohjausta omien tarpeiden mukaan.   KUKA? Kurssin vetää Päivi Peusa ja harjoittelussa käytetään Päivintallin hevosia.

A) PLACE IN SPACE   to 3.5  klo 18-20 
Omalla paikalla ja liikkumisella suhteessa hevoseen on suuri merkitys yhteistyön sujuvuudelle. Hyvä asemointi tekee hevosen liikkumisen helpoksi, vastaavasti huono asemointi estää hevosta ja voi saada sen tuntemaan itsensä jahdatuksi. 

B) LINJA    to 10.5 klo 18-20  
Linja on asemoinnin hienosäätöä. Täsmällinen linja antaa mahdollisuuden todella hienovaraiseen kommunikointiin hevosen kanssa. Linjan hahmottaminen liittyy oleellisesti oman kehon liikkeen hahmottamiseen.

C) ENERGIA   to 17.5 klo 18-20 
Jotta paikalla tilassa ja linjalla olisi hevoselle merkitystä, niihin on liitettävä sopiva impulssi, energia. Energiaa säädellään aina tilanteeseen sopivaksi, tarkoitus ei ole pelästyttää hevosta vaan löytää yhteinen kevyt ja kuunteleva työskentelytapa.

ILMOITTAUTUMINEN ja lisätietoja Päivi Peusa 050 5112275 paivi.peusa@gmail.com

Ilmoittaudu Päiville ja saat maksuohjeet. 
Kurssit täytetään ilmottautumisjärjestyksessä. Joka kurssille otetaan vain 4 LIVE osallistujaa, sillä haluan tarjota jokaiselle osallistujalle mahdollisimman paljon henkilökohtaista opastusta.
HUOM! Ilmoittautumiset ovat sitovia ja kurssi maksetaan etukäteen, saat ilmoittautumisesi jälkeen laskun, jonka maksamalla varmistat paikkasi - ostamansa paikan voi toki myydä toiselle, jos itse estyy tulemasta. 

Osallistujia ei vakuuteta Päivintallin puolesta, huolehdithan itse omasta vapaa-ajan vakuutuksestasi.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

bottom of page