top of page

AJOITA OIKEIN 

kurssipäivä la 25.5.2019 klo 10-14

Miten tulla yhä paremmaksi hevosihmiseksi? Kaikki alkaa tietty rakkaudesta ja myötätunnosta eläintä kohtaan. Yhdessäoloon tarvitaan myös tietoa ja taitoa. Yksi taidon osanen on oikea ajoitus. Pyytäminen ja myötääminen on ajoitettava oikein, jotta lopputulos on herkkää, hevoselle helppoa ja selkeää. 

IMG_0995 (2).JPG

Ajoitus lähtee läsnäolosta, hevosen liikkeen lukemisesta ja ymmärtämisestä. Päivän aikana saat tarkkailla hevosen liikekieltä ja pääset käytännössä kokeilemaan oikea-aikaista ajoittamista hevosen kanssa. Harmonia syntyy vain harjottelemalla.

Ajoitukseen liittyy muutama tärkeä pointti. Ensinnnä, onko hevosen huomio sinussa? Jos hevosen huomio on aivan muualla kuin ihmisessä, ei pyyntöä edes kannata esittää. Elikkä voit soittaa ovikelloa sen viiskyt kertaa, mutta jos en ole kotona, niin kukaan ei vastaa. 

Sopiva hetki pyytää on, kun olet saanut hevosen huomion.

Seuraavaksi, vastaako hevonen pyyntöösi? Mitä nopeammin hevonen vastaa, sitä nopeammin pääset myötäämään ja palkitsemaan, ja sitä keveämmäksi hevonen pikkuhiljaa muuttuu.

Kolmanneksi, mikä on riiittävä määrä tekemistä? Monesti ihmisille tuntuu riittävän vain täydellinen suoritus. Täydellisyyttä tavoiteltaessa hevosen motivaatio usein heikkenee ja voi jopa sammua kokonaan. Jakamalla tehtävän pieniin paloihin pääset myötäämään, motivoimaan ja kiittämään hevosta paljon.

Ajoita oikein-kurssi Päivintallilla la 25.5.2019 klo 10-14
Päivä sisältää vähän teoriaa, kuivaharjoituksia ja paljon harjoittelua hevosen kanssa.

Ryhmään otetaan vain 4 henkilöä. Kahvi/tee tauolla haukataan vähän suolaista ja makeaa. 


Hinta 85e (sis alv 24%) EARLYBIRD HINTA 60e (kurssi maksettu 30.4.)


Sinua ohjaa hevosihminen, hevostaitokouluttaja ja tallinpitäjä Päivi Peusa

Ilmottautuminen auki NYT paivi.peusa@gmail.com 


Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Test_logo_–_kopio_edited.jpg
bottom of page